Grift Trade, snel en eenvoudig naar een glanzend resultaat  
 
,

Reinigingsmiddelen 

GT Truck Cleaner Road

Leverbaar in 10 liter en 25 liter

Productinformatie:

GT Truckwash Road is een wasproduct voor het verwijderen van straat- en atmosferische vervuiling op vrachtwagens, tankwagens treinwagons, containers, bussen en andere vervoersmiddelen. 
GT Carwash Glans S-1

Leverbaar in 1 liter en 25 liter

Productinformatie:

GT Carwash Glans S-1 is een zeer geconcentreerd wasproduct, dat uitermate geschikt is voor het reinigen van auto's, bestelauto's, bussen, vrachtwagens, tractoren, e.d.. Door de unieke samenstelling is GT Carwash Glans S-1 geschikt voor het wassen met de hand als ook geschikt voor het gebruik in automatische wasinstallaties, of hogedrukapparatuur voor het reinigen van bedrijfsauto's en personenauto's.GT Industrie Reiniger

Leverbaar in 25 liter


Productinformatie:

GT Industrie Reiniger is een licht alkalisch geconcentreerd reinigingsmiddel, niet irriterend en prettig om mee te werken. Het is zeer geschikt om velerlei vervuilingen op met name gladde, waterbestendige oppervlakken. Eenvoudig met sproeiflacon of hogedrukspuit te bewerken en af te spoelen met water. Ook met papier of doek kan dit product veilig worden afgenomen.


GT Vloer Reiniger LF

Leverbaar in 25 liter

Productinformatie:

GT Vloer Reiniger LF is een licht alkalisch geconcentreerd reinigingsmiddel, speciaal ontwikkeld voor schrobmachines. Het is zeer geschikt om velerlei vervuilingen op met name gladde, waterbestendige oppervlakken. Bovendien is het oppervlak eenvoudig met sproeiflacon of hogedrukspuit te bewerken en af te spoelen met water. 


GT Glas & Interieur Reiniger

(met nanotechniek)

Leverbaar in 1 en 25 liter


Productinformatie:

GT Glas & Interieur Reiniger is een neutraal reinigingsmiddel op basis van alcohol. GT Glas & Interieur Reiniger is fris geparfumeerd en prettig om mee te werken. Het is zeer geschikt om velerlei vervuilingen op met name gladde, waterbestendige oppervlakken eenvoudig te verwijderen. Kan met sproeiflacon opgebracht worden en vervolgens worden afgenomen met een doek.


GT Desinfector Combi

Leverbaar in 1 liter en 25 liter

Productinformatie:

GT Desinfector Combi is een desinfectiemiddel bestemd voor het ontsmetten van oppervlakken, apparatuur en materialen in keukens en voedingsmiddelenindustrie, horeca, bakkerijen, slagerijen, etc. GT Desinfector Combi is zeer geschikt voor het desinfecteren van ruimten voor verblijf van mensen. Zoals, sanitaire en onbeklede ruimtes in werk-, recreatie-, en sportaccomodaties. Daarnaast is het geschikt voor bestrijding van groene aanslag op muren, e.d.

GT Desinfector Combi is op basis van quaternaire ammoniumverbindingen. Dit product is als ontsmettingsmiddel geregistreerd onder nummer 14716N bij het CTGB te Wageningen.


GT Bio Ontstopper

Leverbaar in 1 en 25 liter

Productinformatie: 

GT Bio Ontstopper is een microbiologische vloeistof voor het ontstoppen, ontgeuren, ontvetten en onderhouden van (afvoer)leidingwerk. GT Bio Ontstopper is makkelijk in gebruik en heeft een frisse geur. 

Speciaal ontwikkeld voor afvoerleidingen, riool- en andere leidingssystemen, belast met organische afvalstoffen van met name vetten, voedselresten, bioslijm, urinesteen, zepen.


 GT Food FA - 11S                       

 Leverbaar in 1, 10 en 25 liter

Productinformatie:

GT Food FA- 110 S is een geconcentreerd, alkalisch, sterk schuimend reinigingsmiddel. Is zeer geschikt om als schuimreiniger op met vet en eiwit vervuilde oppervlakken in te zetten.


GT Anti Algen

Leverbaar in 1 liter, 10 liter en 25 liter

Productinformatie:

GT Anti Algen is een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van mossen, gisten, schimmels en algen. GT Anti Algen werkt snel en is ook te gebruiken op plaatsen waar geen zon komt. Gebruik het product op een droge ondergrond en minimaal 24 uur droog weer voor de beste werking. Het product kan gebruikt worden door te spuiten, gieten, borstelen of schrobben. Het voordeel van GT Anti Algen is dat u niet hoeft na te spoelen.