Grift Trade, snel en eenvoudig naar een glanzend resultaat  
 
,

ENI BENELUX smeermiddelen

 

 

ENI BENELUX BV IS EEN DOCHTERONDERNEMING VAN ENI INTERNATIONALS BV, AMSTERDAM EN DAARMEE 100% EIGENDOM VAN ENI S.P.A.

ENI heeft altijd veel aandacht besteed aan onderzoek om smeermiddelen te vervaardigen, die in alle soorten motoren uitstekende prestaties leveren.
Sinds hun eerste synthetische oliën, meer dan veertig jaar geleden, hebben zij, door continu onderzoek naar innovatieve formuleringstechnologieën, een compleet assortiment zeer hoogwaardige producten kunnen ontwikkelen.

Sterker nog, dankzij de grote expertise van hun onderzoekers in de wereld van auto- en motorracen en hun klantgerichte aanbod in tankstations 
wereldwijd, zijn ENI smeermiddelen tegenwoordig referentieproducten voor elk type motor.

Door de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van autotechnologie
worden smeermiddelen steeds belangrijker voor optimale prestaties van de motor. Daarom biedt Eni een compleet en overzichtelijk assortiment smeermiddelen, waarin elke klant precies vindt wat hij nodig heeft.

Eni heeft voor elke toepassing een smeermiddel waarbij optimale prestaties en een lange levensduur hand in hand gaan met tevreden klanten en volledig aandacht voor het milieu.

Eni research & development staat dagelijks voor de dubbele uitdaging 
om enerzijds te zorgen voor verbetering en innovatie van smeermiddelen en anderzijds het milieu te beschermen. Eni is ervan overtuigd dat zij met de ontwikkeling van nieuwe 'low SAPS'- en brandstofbesparende
smeermiddelen beide doelen kunnen bereiken.

Voor meer informatie: www.enibenelux.nl